h

SP dient lijst in

3 februari 2014

SP dient lijst in

Afdelingsvoorzitter Baukje Hiemstra en lijsttrekker Jan Breur hebben vandaag (3/2) de kandidatenlijst van de SP overhandigd op het gemeentehuis. Hierdoor doet de partij officieel mee aan de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart.

Op 14-koppige lijst die Breur aanvoert, staan 8 vrouwen en 6 mannen. De meesten van hen zijn geboren in de jaren '80. De jongste kandidaat is Emile Ike, die dit jaar zijn twintigste verjaardag viert. Toke van de Rovaart - van der Ploeg is de oudste; zij stamt uit 1953.

Breur trekt de SP-lijst nu voor de derde maal. Hij is zowel de jongste als de langstzittende fractievoorzitter van Veenendaal. Met zijn partij wil hij een eind maken aan het afbraakbeleid van de VVD en Veenendaal weer een sociale koers laten varen.

Breur: "Het gaat om menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit. Dat zijn de waarden waarvoor wij ons hard maken."

Reactie toevoegen

U bent hier