h

Schrijversmarkt in de Cultuurfabriek

17 maart 2014

Schrijversmarkt in de Cultuurfabriek

Afgelopen zaterdag vond er in de Cultuurfabriek een schrijversmarkt plaats. Veense schrijftalenten - jong en oud - presenteerden hun werk.

Tussen het campagnevoeren door vond SP-lijsttrekker Jan Breur de tijd om toch even een bezoekje te brengen aan dit evenement.

"Wie schrijft, die blijft; zo luidt een oud gezegde," aldus Breur. "In Veenendaal mogen we trots zijn dat zoveel mensen hun emoties, fantasie gedachten en kennis toevertrouwen aan het papier. Het is een goede zaak dat deze schrijvers een podium krijgen in onze gemeente."

Onder de schrijvers was ook dichteres Shanna Dirks, die haar nieuwste bundel presenteerde. Dirks trad een week eerder nog op, op de manifestatie 'Jongeren en Cultuur' die SP Veenendaal organiseerde bij Escape. Het gedicht dat zij daar voordroeg is te lezen op deze website.

Reactie toevoegen

U bent hier