h

Verkiezingsbraderie Ellekoot

2 maart 2014

Verkiezingsbraderie Ellekoot

Op vrijdag 28 februari organiseerde winkeliersvereniging "De Ellekoot" een verkiezingsbraderie in het gelijknamige wijkwinkelcentrum. Uiteraard was de SP ook van de partij...

 

Een groep vrijwilligers, onder wie lijsttrekker Jan Breur bemensde de drukbezochte SP-kraam op een al even druk bezochte braderie.

Het leuke van de braderie was, dat de kramen van de politieke partijen speels werden afgewisseld met die van de winkels en maatschappelijke organisaties. Zoals het hoort, wat Breur betreft: "Politiek hoort geen apart iets te zijn, maar midden in de samenleving te staan."

Bij de SP-kraam waren naast de verkiezingskrant en de hebbedingetjes ook een aantal rapporten ('Fijn Wonen in West', 'De Grote Bezuinigingen' en 'Huisartsenpost Veenendaal') te verkrijgen. Daarnaast was er een stellingenbord waar mensen hun mening konden geven over een drietal stellingen.

De SP complimenteert Ben van Arnhem, de organisator van deze braderie, met de zeer geslaagde opzet...

Reactie toevoegen

U bent hier