h

Popkoor All4Fun treedt op in De Cultuurfabriek

20 augustus 2014

Popkoor All4Fun treedt op in De Cultuurfabriek

Het Veenendaalse popkoor All4Fun verzorgt op zaterdag 6 september om 14.45 uur een optreden in de centrale hal van De Cultuurfabriek. Sinds de oprichting in 2000 is All4Fun uitgegroeid tot een koor met 40 leden. Het repertoire van het koor is veelzijdig. Naast het geven van concerten zingt het koor ook bij diverse evenementen. Het optreden duurt tot 15.15 uur.

Veelzijdig repertoire
Het repertoire van All4Fun is veelzijdig. Zo zingen ze werk van Marco Borsato, Bon Jovi, Fleetwood Mac en vele anderen. Tijdens het optreden in De Cultuurfabriek zingen ze o.a.: It’s raining men, Proud Mary en Hallelujah. Voor de kerstperiode heeft het koor altijd een speciaal kerstrepertoire. Repetities nemen ze zeer serieus; iedere donderdagavond repeteren de zangers met hun dirigent René Keulers* in het pand van Stichting Buitenzorg.

15-jarig bestaan
In 2015 bestaat All4Fun 15 jaar. Het optreden in De Cultuurfabriek is een prelude op dit feest.

*) René Keulers is ook kwartiermaker voor Escape

Reactie toevoegen

U bent hier