h

Bich-Bich neemt afscheid van gemeenteraad

17 oktober 2014

Bich-Bich neemt afscheid van gemeenteraad

SP-gemeenteraadslid Fatima Bich-Bich zal vanwege familie-omstandigheden afscheid nemen van de gemeenteraad. Ze zal worden opgevolgd door Jaap Pottjewijd.

Sinds 2006 heeft Bich-Bich met veel inzet en plezier deelgenomen aan het raadswerk, eerst als commissielid en sinds april dit jaar eindelijk raadslid. Over haar verkiezing zegt ze: “Een mooie overwinning, die wij met de enorme inzet en steun van de SP leden en de kiezers hebben kunnen behalen. Mijn dank daarvoor, vooral ook voor het vertrouwen wat aan mij gegeven is door de kiezers en mijn partij.”

Haar afscheid is geen gemakkelijke keuze geweest, maar door haar persoonlijke omstandigheden lukt het haar niet om de functie van raadslid nu naar eigen tevredenheid te vervullen. Bich-Bich: “Ondanks de enorme steun van Jan Breur, de overige fractieleden en partijleden, heb ik daarom zelf het besluit genomen om te stoppen. Ik ben namelijk van mening, dat de plaats die ik inneem in de Raad op dit moment beter vervuld kan worden door iemand anders. Gelukkig hebben we een uitstekend team en heb ik alle vertrouwen in mijn opvolger, Jaap, die al ervaring heeft als commissielid en veel kennis in huis heeft. Ik wens hem veel succes in het opkomen van de belangen van Veenendalers en Veenendaal.”

Het afscheid van Bich-Bich zal plaatsvinden op de
gemeenteraadsvergadering van 30 oktober. Dan zal ook Jaap Pottjewijd worden geïnstalleerd als raadslid.

Lees HIER het persoonlijke afscheidswoord van Fatima.

Reactie toevoegen

U bent hier