h

Afscheid

17 oktober 2014

Afscheid

Per 30 oktober aanstaande zal ik mijn functie als raadslid van de gemeente Veenendaal neer leggen.

Sinds 2006 heb ik met veel inzet en plezier deelgenomen aan de gemeenteraad, eerst als commissielid en sinds april dit jaar eindelijk als raadslid. Een mooie overwinning, die wij met de enorme inzet en steun van de SP leden en de kiezers hebben kunnen behalen. Mijn dank daarvoor, vooral ook voor het vertrouwen wat aan mij gegeven is door de kiezers en mijn partij.

Wegens persoonlijke omstandigheden ben ik genoodzaakt om mijn functie als raadslid per direct op te zeggen, omdat ik op dit moment vanwege deze omstandigheden niet naar mijn eigen volle tevredenheid kan functioneren.

Ondanks de enorme steun van Jan Breur, de overige fractieleden en partijleden, heb ik daarom zelf het besluit genomen om te stoppen. Ik ben namelijk van mening, dat de plaats die ik inneem in de Raad op dit moment beter vervuld kan worden door iemand anders. Gelukkig hebben we een uitstekend team en heb ik alle vertrouwen in mijn opvolger, die al ervaring heeft als commissielid en veel kennis in huis heeft. Ik wens hem en natuurlijk een ieder van jullie veel succes in het opkomen van de belangen van Veenendalers en Veenendaal. Ik wil Jan en mijn partij bedanken voor alle steun die ze me gegeven hebben en vooral ook voor de enorm warme samenwerking.

Tijdens de eerstvolgende vergadering op 30 oktober aanstaande hoopt mijn collega SP-lid de vrijgekomen zetel in de gemeenteraad te aanvaarden.

Met vriendelijke groet,

Fatima.

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

U bent hier