h

Breur zwaait af als Commissievoorzitter

12 december 2014

Breur zwaait af als Commissievoorzitter

Foto: Jan Breur

Afgelopen dinsdag, 9 december, trad Jan Breur voor het laatst op als voorzitter van de Raadscommissie. Per 1 januari eindigt zijn vaste lidmaatschap van de Agendacommissie.

In mei dit jaar werd Breur gekozen in de Agendacommissie, die ook de Commissievoorzitters levert. Een bijzondere prestatie, aangezien hij zichzelf hier helemaal niet voor had gekandideerd.

PvdA-raadslid Puck van Aart zal het lidmaatschap van de agendacommissie van hem overnemen. Breur zal niet helemaal afscheid nemen van de Agendacommissie; na 1 januari zal hij doorgaan als Plaatsvervangend Lid.

De laatste vergadering die Breur voorzat, was gelijk ook een pittige. Er stonden verschillende onderwerpen geagendeerd die het nodige stof deden opwaaien, zoals de Veenendaalhal, het coffeeshopbeleid, en de vergoedingen voor commissieleden.

Het was dan ook onvermijdelijk dat de vergadering uitliep. Bij zijn afscheidswoordje wijdde Breur hier nog een grapje aan: "Ik vond het erg leuk om u te mogen voorzitten. Zo leuk dat ik deze vergadering zo lang mogelijk heb uitgerekt, maar het is nu toch echt afgelopen..."

Reactie toevoegen

U bent hier