h

SP kijkt terug op geslaagde Ledenvergadering

22 januari 2015

SP kijkt terug op geslaagde Ledenvergadering

Foto: Cor van Londen

Afgelopen maandag, 19 februari, hield SP-afdeling Veenendaal haar jaarlijkse Algemene Leden-vergadering (ALV); tevens Nieuwjaarsborrel. De SP kijkt terug op een geslaagde bijeenkomst.

De bijeenkomst stond dit jaar in het teken van het verdelingsvraagstuk. Baukje Hiemstra opende de avond met een overdenking over de gevolgen van armoede en uitzichtloosheid, en de noodzaak om dit tegen te gaan. Dit zal dan ook het centrale thema van de Veense SP voor 2015 zijn.

Jaarlijks legt de afdeling verantwoording af tegenover haar leden, over het afgelopen jaar. Dit jaar gebeurde dit in de vorm van een fotopresentatie, samengesteld door Hennie Horn.
Fractievoorzitter Jan Breur lichtte de foto's met betrekking tot de verkiezingen en de gemeenteraadsfractie toe. Toke van de Rovaart, die het actieteam leidt, deed dit met de foto's over de activiteiten.

Diezelfde Toke van de Rovaart werd die avond gekozen tot organisatiesecretaris. Zij neemt de functie over van Charlotte 'Charlie' Passchier.

Niet alleen politiek en organisatorisch, maar ook financieel is er verantwoording afgelegd. Penningmeester Nico van Ginkel mocht, zowel van de kascommissie als van diverse leden, vele complimenten ontvangen over zijn nauwkeurige en efficiente beheer van de afdelingskas.

Nadat in de eerste helft de formaliteiten waren afgehandeld, werden de leden na de pauze in werkgroepen opgesplitst, om ideeën te formuleren op het thema 'Er is genoeg voor iedereen'. Met deze ideeën zal de SP het komende jaar van zich laten horen.


Foto-impressie

Foto: Cor van Londen
Foto: Cor van Londen
Foto: Cor van Londen
Foto: Cor van Londen
Foto: Cor van Londen
Na de opening van Baukje Hiemstra, werd er teruggeblikt op 2014. Maar ook vooruitgeblikt op 2015. Hoe rekenen we af met armoede en ongelijkheid? In verschillende werkgroepen werd hierover gediscussieerd, resulterend in diverse ideeën...


Lees ook het blog van Baukje Hiemstra HIER

Reactie toevoegen

U bent hier