h

"Men wil afrekenen met slecht beleid..."

21 februari 2015

"Men wil afrekenen met slecht beleid..."

Foto: A.J. Breur

De SP verwacht een hogere opkomst bij de Provinciale Statenverkiezingen dan gebruikelijk. En ziet zichzelf groeien. Dit zei Statenkandidaat Jan Breur in het programma 'Politiek Café' op Valleiradio.nl

"Veel mensen hebben grote problemen met het afbraakbeleid van VVD en PvdA en hun gedoogpartners; D66, ChristenUnie en SGP. Die kunnen er via de Provinciale Staten voor zorgen dat die slechte kabinetsplannen worden tegengehouden in de Eerste Kamer." Aldus Breur.

"Op Provinciaal niveau zie je dat gedeputeerde Van Lunteren, een VVD'er, de scepter zwaait. GroenLinks heeft zich als coalitiepartner mede-verantwoordelijk gemaakt voor zijn milieu-onvriendelijke beleid. Zo stemmen zij in met de verbreding van de A27 ten koste van natuurgebied Amelisweerd.
Dit zorgt ervoor dat mensen zich achter de oren gaan krabben en kijken of ze misschien op iemand anders moeten stemmen..."

Breur: "Zowel op landelijk niveau als op provinciaal niveau zijn mensen slechte beleidskeuzes beu. Daar willen ze mee afrekenen. En daarvoor is de SP een hele goede keuze."

Foto: A.J. Breur
Breur in gesprek met presentator Eefje van Harskamp

Foto: A.J. Breur
vlnr: Henk Don, Eefje van Harskamp, Jan Breur

Reactie toevoegen

U bent hier