h

Bijeenkomst SP: Internationale Solidariteit

14 april 2015

Bijeenkomst SP: Internationale Solidariteit

Foto: Jan Breur

SP-Afdeling Veenendaal organiseert op vrijdag 1 mei een openbare bijeenkomst met als thema: “Internationale Solidariteit”. De bijeenkomst vindt vanaf 20:00u plaats in activiteitencentrum 'De Eglantier' op Rederijkers 1; tegenover station Veenendaal-West.

Op deze bijeenkomst zullen verschillende sprekers acte de présence geven. Wim Bakker, voorzitter van de Wereldwinkel, zal spreken over de 'Fair Trade Gemeente'; Tweede-Kamerlid Eric Smaling ontvouwt zijn visie op moderne ontwikkelingssamenwerking, en Europarlementariër Anne-Marie Mineur zal spreken over het vrijhandelsverdrag TTIP.

Het is de derde keer dat de SP in Veenendaal een bijeenkomst op 1 mei, traditioneel de Dag van de Arbeid organiseert. De eerdere bijeenkomsten vonden plaats in 2005 en 2010. SP Veenendaal denkt erover om hier een vijfjaarlijkse traditie van maken.
Vorig jaar had de Veense SP nog een activiteit op de Dag van de Arbeid; toen deelden ze opkikkers uit aan het personeel van IW4.

De bijeenkomst heeft nog een extra feestelijk tintje: dit jaar is het tien jaar geleden dat Veenendaal de status van zelfstandige SP-afdeling kreeg. De thema-avond op 1 mei zal dus ook een jubileumfeestje zijn.

Foto: Jan Breur

DAG van de ARBEID

Openbare Bijeenkomst 'Internationale Solidariteit'
1 mei 2015, 20:00u, De Eglantier, Veenendaal

Reactie toevoegen

U bent hier