h

Koninklijke onderscheiding voor mevrouw Eef van der Burg – Meijering

20 oktober 2015

Koninklijke onderscheiding voor mevrouw Eef van der Burg – Meijering

Foto: Gemeente Veenendaal

Tijdens de feestavond ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van VHC Blue Socks, reikte burgemeester Wouter Kolff een Koninklijke onderscheiding uit aan mevrouw Eef van der Burg – Meijering (66) voor haar inzet voor Honk- en Softbalclub VHC Blue Socks.

Mevrouw Van der Burg is sinds 1985 als vrijwilliger actief bij Honk- en Softbalclub VHC Blue Socks in verschillende functies. Zij was coach bij de peanuts / recreanten en dames2 en beheert sinds 1990 de kantine van de club. Daarnaast verzorgt zij het wedstrijdsecretariaat van VHC Blue Socks. Mevrouw Van der Burg werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Reactie toevoegen

U bent hier