h

Kunstweek bij Kunstuitleen Veenendaal in De Cultuurfabriek

20 oktober 2015

Kunstweek bij Kunstuitleen Veenendaal in De Cultuurfabriek

Foto: SP Veenendaal

Van 7-15 november vindt de landelijke Kunstweek plaats. Ook Kunstuitleen Veenendaal doet hieraan mee. Op zaterdag 7 november organiseert de kunstuitleen een inloopworkshop 3D-lijmen voor volwassenen o.l.v. het collectief SamenApart.

Kunstweek

De landelijke Kunstweek biedt kunstliefhebbers allerlei activiteiten, festiviteiten en aanbiedingen, waardoor beeldende kunst ruim een week lang nog aantrekkelijker is om van te genieten. De Kunstweek is in het hele land bij een groot aantal kunstinstellingen, galerieën, kunstuitlenen, kunstenaars en gemeenten. Ook Kunstuitleen Veenendaal doet mee!

Workshop 3D-lijmen:
creëer een eigenzinnig sieraad

De kunstzinnige workshop 3D-lijmen wordt verzorgd door het collectief SamenApart: Carla van Laar en Madeleine Last. Deelnemers gaan aan de slag met warme lijm in combinatie met textiele materialen en creëren zo een eigenzinnig sieraad. Succes verzekerd! Het is een inloopworkshop waar steeds 4 mensen tegelijkertijd aan de slag kunnen (per persoon ca. 10 minuten tijd). Voor materialen wordt gezorgd. Het sieraad mag mee naar huis.

Meedoen

De inloopworkshop vindt van 14.00 tot 16.00 uur plaats in de centrale hal van De Cultuurfabriek. Deelname kost €2,- p.p., contant te betalen op de dag zelf. Opgeven is niet nodig.

Reactie toevoegen

U bent hier