h

SP-Novemberdebat: WMO

26 oktober 2015

SP-Novemberdebat: WMO

Op woensdag 11 november a.s. zal het 11e Novemberdebat van SP Veenendaal plaatsvinden. Het thema betreft de WMO. Het debat begint om 20:00u in Activiteitencentrum Duivenwal aan Duivenwal 1 te Veenendaal. Vanaf 19:30 is er inloop met koffie en thee. De toegang is gratis.

Hoe is de WMO geregeld in Veenendaal? Wat komt er bij kijken om goed WMO-beleid op te zetten? En wat kunnen we leren van andere gemeenten? Deze vragen staan centraal tijdens het Novemberdebat, dat dit jaar haar elfde editie beleeft.

Het debatpanel bestaat dit jaar uit Marieke Overduin (CDA, wethouder in Veenendaal), Jan Burger (SP, wethouder in Wijk bij Duurstede) en Cees van Hal (voorzitter WMO-forum in Veenendaal). Ook zal een ervaringsdeskundige vertellen hoe zij de WMO in Veenendaal beleeft.
De presentatie van deze avond is in handen van
SP-regiovertegenwoordiger Koen Verhofstad.

De WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) is een belangrijk onderwerp voor de SP. Het raakt de mate waarin mensen – ouderen, chronisch zieken en mensen met een beperking kunnen meedraaien in de samenleving. Op dit moment loopt er op veenendaal.sp.nl een enquête over de WMO, in samenhang met de stijgende zorgkosten.

Het Novemberdebat is een jaarlijkse traditie van SP-afdeling Veenendaal. Het delen van verschillende visies en standpunten, ten einde hiervan te leren, staat hierin centraal.
Iedereen die het Novemberdebat wenst te bezoeken is van harte welkom. De toegang is gratis.


  • SP NOVEMBERDEBAT 2015: WMO
  • Woensdag 11 November 2015, 20:00u (inloop vanaf 19:30u)
  • Activiteitencentrum Duivenwal, Duivenwal 1, Veenendaal

Reactie toevoegen

U bent hier