h

Foto-expositie CCC.NL in De Cultuurfabriek

20 maart 2016

Foto-expositie CCC.NL in De Cultuurfabriek

Foto: Wilbert Pecht / CCC.nl

Zaterdag 2 april om 14.00 uur vindt in de centrale hal van De Cultuurfabriek de opening plaats van een foto-expositie met werk van landelijk actieve fotografen die deel uitmaken van de Facebook fotogroep CCC.NL. Het gaat om werken in diverse stijlen en technieken. De tentoonstelling is te bezoeken tijdens de openingstijden van De Cultuurfabriek, van 2 t/m 9 april.

De Facebook fotogroep CCC.NL bestaat uit bijna 3.000 leden. Doelstelling van de groep is het plaatsen van elkaars mooiste werk op Facebook, het leren van elkaar, met elkaar en voor elkaar. De leden zijn zeer actief en streven naar fotografisch werk van hoge kwaliteit.

Foto: Emile Peters / CCC.nl

Diversiteit

Binnen de fotogroep bestaat een grote diversiteit aan stijlen en technieken: van portret, landschap, natuur, avond, macro tot aan urbexfotografie (urban exploration = fotograferen in of op verlaten gebouwen als ziekenhuizen, fabrieken en tunnels). Regelmatig organiseert de groep workshops en evenementen voor leden. De belangstelling hiervoor is telkens groot.

Meer informatie

Bijna alle werken zijn te koop.

Foto: Robert Molenaar / CCC.nl

Reactie toevoegen

U bent hier