h

Het centrum leeft!

17 maart 2016

Het centrum leeft!

Foto: Jan Breur

Drommen mensen zijn afgekomen op de Dialoogavond in het gemeentehuis, waar afgelopen woensdag werd gesproken over de toekomst van het winkelgebied. Ondernemers, consumenten, omwonenden en vele anderen maakten van de gelegenheid gebruik om een duit in het zakje te doen. Eén conclusie kwam sterk naar voren: het centrum leeft!

In de voorbereiding op deze avond heeft er een enquête plaatsgevonden, die zowel online kon worden ingevuld als tijdens de actie 'Raad op Straat', die eind februari plaatsvond. Tijdens de Dialoogavond werden de uitkomsten gepresenteerd.

Hierna konden de mensen met elkaar nadenken over de impuls die het centrum mag krijgen, aan de hand van een achttal thema's. De uitkomsten van de enquête en de Dialoogavond zullen de gemeenteraad voeden in de nieuwe centrumplannen.

Wordt vervolgd...


Foto-impressie

Foto: Jan Breur

Foto: Jan Breur

Foto: Jan Breur

Foto: Jan Breur

Foto: Jan Breur

Foto: Jan Breur

Foto: Jan Breur

Foto: Jan Breur


Reactie toevoegen

U bent hier