h

Voca Musica Koor in De Cultuurfabriek!

29 mei 2016

Voca Musica Koor in De Cultuurfabriek!

Foto: Miriam Drost

Vrijdagavond 3 juni treedt het Voca Musica Koor van 19.00-19.45 uur op in de centrale hal van De Cultuurfabriek! Het Voca Musica Koor zingt eenvoudig, maar zeer divers meerstemmig repertoire.

Zo staat er muziek op het programma uit heel Europa en uit vele stijlperioden. Het koor staat onder leiding van dirigente Miriam Drost. Doel van het koor is om samen te genieten van zingen en de stem te ontwikkelen.

Voca Musica Koor

Het Voca Musica Koor is een klein gemengd koor van rond de 15 amateurzangers. Zij komen eens per twee weken op woensdagavond bij elkaar om te repeteren onder leiding van Miriam Drost. Daarbij staan stemvorming volgens de Lichtenberger® Methode, samen zingen en het leren kennen van nieuw repertoire centraal. Tot voor kort trad de groep zelden op, maar nu het repertoire en de zelfverzekerdheid groeit, is er ook meer behoefte aan uitvoeren.

Miriam Drost

Voor Miriam Drost is zingen de kunst van het leven. In haar werk als zangpedagoge, artistiek leider van OASE Zangopleidingen en zangeres levert dat een bonte schakering van activiteiten op. Drost wil kinderen en volwassenen vooral leren van zingen te genieten en maakt daarvoor dankbaar gebruik van de klankgeoriënteerde Lichtenberger® Methode. In april behaalde zij haar diploma aan het Lichtenberger® Institut in Duitsland en zij staat sindsdien ook in de lijst van aanbevolen docenten.

Mensen die belangstelling hebben om ook bij het Voca Musica Koor te komen zingen, kunnen contact opnemen met Miriam Drost.


Info:

Reactie toevoegen

U bent hier