h

Geheim Zonnig... (Veenendaal kan het dak op!)

7 juli 2016

Geheim Zonnig... (Veenendaal kan het dak op!)

Foto: Jan Breur

Afgelopen woensdag vond de opening plaats van Geheim Zonnig. Een terras met bar, op het dak van de Corridor. Diverse politici, onder wie SP-fractievoorzitter Jan Breur, kwamen een kijkje nemen bij dit initiatief.

Foto: Jan Breur

Foto: Jan Breur

Geheim Zonnig bevindt zich op het dak van de Q-Park Corridor parkeergarage, en is bereikbaar via het trappenhuis tegenover de voormalige V&D en het trappenhuis vlakbij de Blokker. Buiten de openingstijden van het winkelcentrum om is Geheim Zonnig te bereiken via de Tuinstraat.

Foto: Jan Breur

Geheim Zonnig biedt vermaak, met gratis (bord)spellen, een pingpongtafel, zandbak en ruilbibliotheek. Daarnaast worden er 45 activiteiten georganiseerd, zoals een biologische wijnproeverij, lezingen, verschillende soorten workshops, watersportdag en knutselmiddagen voor kinderen.
Geheim Zonnig biedt iedere dag ook genoeg ruimte voor ontspanning en een groot terras vol zon en zitplekken. Alle maaltijden en dranken bestaan uit biologische, fairtrade en/of lokaal geproduceerde ingrediënten.

Foto: Jan Breur

SP-fractievoorzitter Jan Breur is onder de indruk van dit initiatief. Breur: "Je moet het maar verzinnen om dit te organiseren bovenop een parkeergarage. En het vervolgens ook nog voor elkaar krijgen. Het is erg leuk, en het uitzicht is fenomenaal. Veenendaal verdient meer van dit soort initiatieven!"

Foto: Jan Breur

Geheim Zonnig duurt nog tot en met 3 september, en is geopend van maandag tot en met zaterdag, van 11:00u tot 22:30u. Meer informatie is te vinden op www.geheimzonnig.nl en facebook.com/geheimzonnig.

Foto: Jan Breur

Reactie toevoegen

U bent hier