h

'De Rattenvanger van Hamelen' in De Cultuurfabriek

9 oktober 2016

'De Rattenvanger van Hamelen' in De Cultuurfabriek

Foto: Robbert Kamphuis / Bibliothek Veenendaal

Woensdagmiddag 19 oktober van 15.00-15.50 uur vindt in De Cultuurfabriek een vertelvoorstelling plaats met verhalenverteller Eric Borrias. Hij kruipt in de huid van De Rattenvanger van Hamelen; de bekende figuur uit het gelijknamige sprookje van de gebroeders Grimm. De voorstelling is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 4 tot ca. 7/8 jaar.

Goede afloop

De mensen in het stadje Hamelen beloven de Rattenvanger een grote beloning, als hij de ratten verjaagt! Maar de mensen van Hamelen houden zich niet aan hun belofte en de Rattenvanger leert ze een lesje dat ze niet snel zullen vergeten! Maar geen zorgen: in deze vertelvoorstelling loopt het goed af.

Verhalenverteller

Eric Borrias is één van de meest gevraagde vertellers van ons land. Met zijn brede repertoire en groot talent weet hij al jaren jong en oud aan zich te binden. Zijn boekbewerkingen en unieke speelstijl worden geroemd. Hij is verteller van het jaar 2016!

Kaartverkoop

De voorstelling is geschikt voor kinderen van 4 tot ca. 7/8 jaar. Kaartjes kosten €4,50  en zijn verkrijgbaar bij de servicebalie van De Cultuurfabriek.

De vertelvoorstelling vindt plaats in Zaal I op de eerste verdieping van De Cultuurfabriek.

Reactie toevoegen

U bent hier