h

Toekomst on Tour

18 februari 2017

Toekomst on Tour

Foto: Jan Breur

Wat gaat de toekomst ons brengen? Hoe ziet Veenendaal er in 2040 uit? Waar gaan we naartoe met z'n allen?
Over deze vragen buigt de commissie 'Strategische Visie' van de gemeenteraad zich - maar niet zonder inspraak van de Veenendalers. Daarom heeft deze week de 'Toekomstvisie on Tour' plaatsgevonden.

Op verschillende plekken in Veenendaal gingen Veense politici en het bureau Future Consult (dat het proces begeleidt) in gesprek met Veenendalers, om hun ideeën voor Veenendaal in te winnen. Ook SP-fractievoorzitter Jan Breur deed mee aan de tour.

De 'Toekomstvisie on Tour' eindigt vandaag met een editie van 'Raad op Straat'; waarbij politici van allerhande politieke kleur zich in het winkelgebied wagen om inwoners en bezoekers te bevragen op hun ideeën.
Op zaterdag 11 maart vindt de 'Dag van de Toekomst' plaats in het Ontmoetingshuis in Veenendaal Oost. Daar wordt dan een viertal mogelijke toekomstvisies gepresenteerd, waarover inwoners hun mening mogen geven.

Voor meer informatie over (de ontwikkeling van) de Strategische Visie kunt u terecht op de website www.veenendaal2040.nl. Ook hier kunt u uw ideeën aanleveren.

Foto-impressie

Foto: Jan Breur

Hollandia Staete

Foto: Jan Breur

Bruïneplein

Foto: Jan Breur

Moskee Nasser

Reactie toevoegen

U bent hier