h

Social Media Bootcamp in De Cultuurfabriek

3 november 2017

Social Media Bootcamp in De Cultuurfabriek

Leer hoe je nieuwe klanten of droombaan vindt

Op woensdagavond 22 november - in de Week van de Mediawijsheid - vindt in De Cultuurfabriek een Social Media Bootcamp plaats. Voor iedereen die wil leren hoe je social media effectief inzet om je doelen te bereiken. De bootcamp wordt gegeven door social media expert Huub van Dommelen.

Actief

Tijdens de bootcamp leer je hoe je als werkzoekende, ZZP-er, ondernemer of anderszins geïnteresseerde social media effectief inzet om bv. een droombaan of nieuwe klanten te vinden. De deelnemers gaan zelf actief aan de slag! Het is daarom nodig dat deelnemers hun eigen laptop, tablet of smartphone meebrengen. Op deze avond zal de nadruk op de volgende platformen liggen: Facebook, LinkedIn en Twitter. 

Tijdens de praktische training:

  • Leer je hoe je kunt denken vanuit het perspectief van werkzoekende of ZZP-er/ ondernemer.
  • Bespreken we hoe je jezelf en datgene wat je te bieden hebt krachtig profileert.
  • Wordt bekeken welk medium goed aansluit bij jouw gewenste communicatiestijl.
  • Wordt dieper ingegaan op de begrippen imago, reputatie en online netwerken.
  • Worden de kansen van sociale media voor jou: met de focus op Facebook, LinkedIn en Twitter besproken.
  • Leer je welke creatieve manieren er zijn om online je meerwaarde te laten zien.

Inspirerend en concreet

De Social Media Bootcamp wordt gegeven door social media expert Huub van Dommelen. In de afgelopen zeven jaar heeft Van Dommelen aan honderden ZZP-ers/ondernemers, werkzoekenden en medewerkers van organisaties trainingen gegeven in het effectief gebruik van LinkedIn, Twitter, Facebook en Instagram. Zijn trainingen worden beoordeeld met gemiddeld een 8,5. Reacties van deelnemers: 'inspirerend en concreet', 'op de praktijk gericht', 'ik heb antwoorden gekregen op al mijn vragen', 'hier kan ik echt iets mee'.

Kaartverkoop

De bootcamp vindt op 22 november plaats van 19.30 uur tot 22.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur). Kaarten kosten €15,- (incl. koffie/thee) en zijn te koop bij de servicebalie van De Cultuurfabriek én via het evenement in de online agenda op www.bibliotheekveenendaal.nl. De bootcamp vindt plaats in Zaal I op de 1e verdieping van De Cultuurfabriek.

Reactie toevoegen

U bent hier