h

Netwerk Voor Jou; kanshebber Appeltje van Oranje

11 januari 2018

Netwerk Voor Jou; kanshebber Appeltje van Oranje

Stemmen kan t/m 17 januari

Stichting Netwerk voor Jou is kanshebber voor een Appeltje van Oranje 2018. De Appeltjes van Oranje worden jaarlijks uitgereikt door het Oranje Fonds en staan dit jaar in het teken van het thema Jong en sociaal ondernemend. 40 jonge initiatiefnemers die met hun initiatief zorgen dat anderen meedoen in onze samenleving maken kans op de prijs. Er kan tot 17 januari 23.59 uur gestemd worden via stem.oranjefonds.nl. Iedere stemmer maakt kans op 1.000 euro extra voor zijn of haar favoriete kanshebber.

Uit de in totaal 40 kanshebbers worden uiteindelijk drie winnaars gekozen na deze stemactie en een pitchdag. Zij ontvangen in mei tijdens een feestelijke bijeenkomst op Paleis Noordeinde in Den Haag de prijzen uit handen van Koningin Máxima. De prijs bestaat uit een geldbedrag van 15.000 euro en een bronzen beeldje, gemaakt door Prinses Beatrix.

De Appeltjes van Oranje is de jaarlijkse prijs van Oranje Fonds voor succesvolle sociale initiatieven die mensen betrekken bij onze samenleving. Dit jaar draait de zoektocht voor de prijs om jonge mensen die iets zien gebeuren in de samenleving en in actie komen. Zij startten initiatieven die zorgen dat anderen er bij horen en mee kunnen doen.

Over Stichting Netwerk voor Jou

Stichting Netwerk voor Jou biedt hulp en netwerk aan kwetsbare inwoners van Veenendaal. Iedereen kan iets betekenen voor een ander. Door middel van individuele hulpvragen en projecten voor diverse doelgroepen – zoals statushouders, ouderen, eenzamen en mensen met financiële problemen – motiveert Netwerk voor Jou met name jongeren om iets te betekenen voor een ander. Netwerk voor Jou werkt vooral via social media, waardoor hulpvragen snel worden opgelost. “Samen maken wij de Veense samenleving mooier!”

Via deze link kunt u de vlog van Netwerk voor Jou bekijken om zo een goed beeld te krijgen van het mooie werk van deze stichting: https://www.youtube.com/watch?v=hOXnQ79anGU

Oranje Fonds

Het Oranje Fonds steunt sociale initiatieven in Nederland en het Caribische deel van het Koninkrijk. Het steunt jaarlijks met zo’n 30 miljoen euro duizenden initiatieven die ervoor zorgen dat mensen elkaar ontmoeten, minder eenzaam zijn, begrip krijgen voor elkaar en zich inzetten voor een ander.  Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn sinds de oprichting in 2002 het beschermpaar van het Oranje Fonds.

Stemmen

U kunt stemmen op Stichting Netwerk voor Jou via deze link: https://stem.oranjefonds.nl/projecten/netwerk-voor-jou#vote

Reactie toevoegen

U bent hier