h

COMEBACK: Nieuwsbrief Kennisnetwerk Thuiszorg

8 februari 2018

COMEBACK: Nieuwsbrief Kennisnetwerk Thuiszorg

Foto: SP / Spanning
Jaargang 8, editie 1. Met extra verkiezingsbijlage.

De nieuwsbrief van het Kennisnetwerk Thuiszorg van de SP is terug. Na een half jaar afwezigheid maakt de krant een herstart in een nieuw jasje. Het is de bedoeling het normale tweemaandelijkse ritme te hervatten.

Omdat het samenstellen van de krant vrijwilligerswerk is, was het lange tijd erbij ingeschoten om de krant te maken. Het is een tijdsinvestering - en tijd is de afgelopen maanden (te) weining voor handen geweest.
Nu de mensen achter de nieuwsbrief in rustiger vaarwater zijn gekomen, zal de krant weer tijdig verschijnen.

Zoals gebruikelijk bevat de nieuwsbrief ook nu weer een selectie van (thuis)zorg-nieuws. Daarnaast is er een bijlage, met daarin de eerste editie van een tweedelige verkiezingsspecial. Hierin wordt vooruitgeblikt op de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart.

Het Kennisnetwerk is in 2011 opgestart, om informatie-uitwisseling tussen de SP en werkers in de thuiszorg/huishoudelijke ondersteuning makkelijker te maken. Tweemaandelijks verschijnt er een nieuwsbrief. En als de SP de professionele blik van thuiszorgers nodig heeft bij een politiek vraagstuk, wordt er binnen het Netwerk een vraag uitgezet.

De nieuwsbrieven worden gepubliceerd op veenendaal.sp.nl.
Mensen die zich hebben aangesloten bij het Kennisnetwerk ontvangen hem echter al eerder in de mail. Aanmelden kan geheel gratis, en lidmaatschap van de SP is niet vereist.
Een mail naar spjanbreur@gmail.com, onder vermelding van 'Aanmelding Kennisnetwerk' is voldoende.

Bijlage: 

Reactie toevoegen

U bent hier