h

Nico van Ginkel-prijs 2019

9 januari 2019

Nico van Ginkel-prijs 2019

Foto: Jan Breur

Toke en Peter van de Rovaart

De Nico van Ginkel-trofee is dit jaar uitgereikt aan Toke en Peter van de Rovaart. Dit gebeurde gisteravond (8 januari) op de Algemene Ledenvergadering van SP-afdeling Veenendaal. Jaarlijks wordt de prijs uitgereikt aan mensen die zich op een bijzondere wijze inzetten voor de Veense SP.

Toke en Peter ontvingen de prijs als twee-eenheid voor hun vrijwilligerswerk voor de SP. Peter, de 'stille kracht', is verantwoordelijk voor de productie van nagenoeg al het drukwerk van de afdeling. Toke, de 'luidruchtige' kracht doet zonder klagen elke klus waarvoor ze gevraagd wordt. En door haar ledenbezoeken zijn tal van mensen zelf ook actief geworden.

De Nico van Ginkel-prijs is genoemd naar Nico van Ginkel; één van de oprichters van de Veense SP. De prijs is ingesteld naar aanleiding van zijn vertrek als penningmeester in 2017.

Reactie toevoegen

U bent hier