h

Topmusici naar het Kees Stipplein

5 januari 2020

Topmusici naar het Kees Stipplein

Tiendelige reeks lunchpauzeconcerten

In 2020 is het een feest voor het oor aan het Kees Stipplein. Tijdens de concertreeks 'Muziek aan het Plein' bezoeken 10 topmusici Veenendaal voor bijzondere lunchpauzeconcerten. Met als eerste de fantastische pianiste Yang Yang Cai op zaterdag 18 januari.

Yang Yang Cai

De in Veenendaal opgegroeide toppianiste Yang Yang Cai (1988) speelt in de belangrijke Nederlandse concertzalen zoals het Concertgebouw, theater Carré, Muziekgebouw aan ’t IJ. Ze won in 2017 de Classic Young Masters Award en in 2019 is ze uitgeroepen tot de grote winnaar van de prestigieuze YPF Piano Competition Grand Prix Youri Egorov.

Yang Yang is een graag geziene muzikale gast bij programma's als De Wereld Draait Door en Podium Witteman, en nu ook aan het Kees Stipplein. 

Het lunchpauzeconcert van Yang Yang Cai vindt plaats op zaterdag 18 januari van 12.30-13.30 uur in Spectrum. De toegang is gratis en er zijn vrije zitplaatsen.

Muziek aan het Plein

In 2020 zijn er in totaal 10 bijzondere, gratis lunchpauzeconcerten in Spectrum en De Cultuurfabriek. Naast Yang Yang Cai bezoekt ook het veelbelovende jonge Viride Kwartet Veenendaal, kan je komen luisteren naar muzikale globetrotter Jo Sarah, genieten van lokale talenten Romeo Cimarosti en Timo van Ruiswijk en nog veel meer.

Bekijk het volledige programma van Muziek aan het Plein op www.bibliotheekveenendaal.nl


Muziek aan het Plein is een initiatief van De Muzen en Bibliotheek Veenendaal en wordt ondersteund door De Cultuurmakelaar.

 

Reactie toevoegen

U bent hier