h

Voor Tobias

27 januari 2020

Voor Tobias

Foto: Sietse van der Bij

Cadeau op ledenbijeenkomst

Op zaterdag 10 augustus van het afgelopen jaar is Tobias Willem Passchier geboren; het eerste kind van Barbara Passchier en SP-fractievoorzitter Jan Breur. Ter gelegenheid daarvan mocht Breur op de ledenbijeenkomst van SP Veenendaal, afgelopen woensdag (22 januari) een cadeau in ontvangst nemen namens de kleine.

Aan het eind van de vergadering overhandigde organisatiesecretaris Toke van de Rovaart hem het geschenk. Een tas met allerlei babykleertjes...
...waaronder het felbegeerde SP-rompertje.

Foto: Sietse van der Bij

Het gaat goed met Tobias. Zijn groei ligt precies op schema, en hij begint nu met rollen, een beetje zitten (met hulp) en de eerste hapjes gekookte groente. Hij is erg geïnteresseerd in wat er om hen heen gebeurt, en in andere mensen. 's Nachts slaapt hij doorgaans goed door.

De kleertjes zijn bijzonder welkom.
Breur: "Ze zullen Tobias vast goed staan. Ik kan niet wachten om hem te zien met die rode tomaat op zijn borst - als ware het een superheldenlogo. We zijn de afdeling erg dankbaar voor dit gulle cadeau."

Reactie toevoegen

U bent hier