h

Jan Breur: "Laat weten dat je aan elkaar denkt!"

31 maart 2020

Jan Breur: "Laat weten dat je aan elkaar denkt!"

Foto: AJ Breur

Gisteren (maandag 30 maart) is er bekend geworden dat er vijf nieuwe besmettingen van het coronavirus, COVID-19, zijn vastgesteld onder Veenendalers. En er is weer een Veenendaler overleden aan corona.

De SP wenst iedereen die op wat voor manier dan ook getroffen zijn door het virus veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Het zijn rare tijden.
Zelfs als je niet direct iets met het virus te maken heeft, houdt het je in zijn greep...

Eenzaamheid

Om de verspreiding van het virus te remmen, is het zaak om zoveel mogelijk binnen te blijven, ligt voor veel mensen eenzaamheid op de loer. "Ik wil bij dezen iedereen op te roepen om aan die mensen te denken," zegt SP-fractievoorzitter Jan Breur in een videoboodschap, "en te laten weten dat je aan ze denkt. Bijvoorbeeld door een kaartje te sturen."

Foto: Yolande de Meer

Hulpdienst

In zijn boodschap vroeg Breur tevens aandacht voor de hulpdienst van de SP.
"Heeft u in de tijd van deze coronacrisis hulp nodig, of kent u iemand die hulp nodig heeft, of zou u zelf een handje willen helpen? Neem dan contact op met onze hulpdienst," aldus Breur. "Wij willen dat iedereen zo goed mogelijk de crisis doorkomt, en zullen doen wat we kunnen."

Wees er voor elkaar

In tijden van crisis is solidariteit belangrijker dan ooit.

Breur: "Laten we zorgen dat we - weliswaar op gepaste afstand van minstens anderhalve meter - er voor elkaar zijn. Schouder aan schouder. Uiteindelijk is solidariteit sterker dan corona."


Foto: SP Veenendaal

Video-boodschappen
HELPEN OF GEHOLPEN WORDEN:
INFORMATIE OVER CORONA:

Reactie toevoegen

U bent hier