h

SP Hulpdienst ook telefonisch bereikbaar

25 maart 2020

SP Hulpdienst ook telefonisch bereikbaar

Foto: SP Veenendaal

06-42380538

De SP-hulpdienst, waarop mensen een beroep kunnen doen nu het coronavirus COVID-19 rondwaardt, is nu ook telefonisch bereikbaar. Het nummer is 06-42380538.
De hulpdienst was al per mail bereikbaar op hulpdienst@spveenendaal.nl.

Iedereen die hulp nodig heeft, of iemand kent die hulp nodig heeft, mag contact opnemen met de hulpdienst. Per mail, of telefonisch. Je hoeft geen lid van de SP te zijn om hulp te krijgen. Ook mensen die willen helpen (lid of geen lid) mogen zich melden bij de hulpdienst.

De SP wil zoveel mogelijk hulp organiseren voor mensen die hinder ondervinden van de corona-crisis. Mensen die aan huis gebonden zijn, of die door het sluiten van scholen en kinderopvang logistieke problemen in het gezinsleven hebben, kunnen een beroep doen op de hulpdienst.

De hulp zal vooral bestaan uit praktische zaken, zoals boodschappen doen of even op de kinderen passen. Maar ook een goed (telefoon)gesprek is mogelijk. De SP neemt de aanwijzingen van de autoriteiten in acht, maar zal doen wat binnen de mogelijkheden ligt.

Fractievoorzitter Jan Breur: "Het zijn rare tijden, maar uiteindelijk is solidariteit sterker dan corona."

Reactie toevoegen

U bent hier