h

Vredesdag 2020

23 september 2020

Vredesdag 2020

Foto: Veenendalers Voor Vrede

Op maandag 21 september was het de Internationale Dag van de Vrede. Ook in Veenendaal is er aandacht besteed aan deze dag: Vredes Initiatief Veenendaal en Veenendalers Voor Vrede organiseerden een vredesmaaltijd en wandeling.
Het thema dit jaar was 'verbinding'. 

Foto: Veenendalers Voor Vrede

Tijdens de wandeling werd er op verschillende plaatsen halt gehouden voor een gedicht of overdenking. Deze werden verzorgd door Jan Breur, Amir Al Itewjawi, Toke van de Rovaart en Tijn Dijkstra. Een welkomstwoord werd gegeven door Elly Dijkstra en Baukje Hiemstra verzorgde het slotwoord.

Foto: Veenendalers Voor Vrede

In december hoopt Veenendalers Voor Vrede de jaarlijkse vredesmars in de dagen rond de kerst weer te organiseren.

Reactie toevoegen

U bent hier