h

Het nieuwe team...

31 maart 2021

Het nieuwe team...

Foto: Toke van de Rovaart

Tweede Kamer geïnstalleerd

De Tweede-Kamerverkiezingen zijn definitief achter de rug; het campagnemateriaal kan worden opgeborgen. Vandaag (31 maart) is de nieuwe Tweede Kamer geïnstalleerd. In die nieuwe Tweede Kamer zal de SP vertegenwoordigd worden door een negenkoppig team.

Het team bestaat weliswaar uit vertrouwde gezichten, maar is een stuk kleiner dan voorheen. Toppers als Sadet Karabulut en Frank Futselaar hebben afscheid genomen - en zullen gemist worden in de Kamer.
De nieuwe SP-fractie bestaat uit:

SP-afdeling Veenendaal wenst de vernieuwde Tweede-Kamerfractie veel succes toe in de komende periode. Samen strijden we voor een rechtvaardige samenleving, waarin Menselijke Waardigheid, Gelijkwaardigheid en Solidariteit centraal staan.

Reactie toevoegen

U bent hier