h

Vuiligheid vlot verwijderd

8 april 2021

Vuiligheid vlot verwijderd

Foto: ... / Gert-Jan Kats

Complimenten voor kordaat handelen Kats

De grafity die afgelopen zaterdag (3 april) een fietstunneltje in Veenendaal West ontsierde, is binnen een dag schoongemaakt. Burgemeester Kats had direct een schoonmaakploeg ingeschakeld om de teksten en symbolen te verwijderen. Zo hoeft niemand geconfronteerd te worden met deze vuiligheid.

Op zaterdag 3 april ontving SP Veenendaal foto's van het fietstunneltje dat beklad is met racistische leuzen en nazistische symbolen. Wat de SP betreft hebben racisme, antisemitisme, xenofobie en andere vormen van discriminatie geen plaats in Veenendaal.

Foto: ... / ...

De SP heeft dit gelijk gemeld bij Burgemeester Kats, die zo snel als maar mogelijk was heeft zorg gedragen voor verwijdering van deze teksten.Wij complimenteren en bedanken hem en de schoonmakers voor het snel schoonmaken van het tunneltje.

Heeft u informatie over de toedracht van dit racistische staaltje vandalisme?
Dan roepen wij u op om dit te melden bij de politie. Dit kan eventueel ook anoniem.


Zie ook:

Reactie toevoegen

U bent hier