h

Complimenten aan IW4

20 juni 2021

Complimenten aan IW4

Het afgelopen jaar is niet bepaald makkelijk geweest. Ook niet voor IW4. Maar waar veel werkvoorzieningen (tijdelijk) de deuren sloten, deed IW4 haar best om open te blijven - zodat de werknemers niet in een isolement zouden komen te vervallen.

Ook in de plannen voor het vernieuwen van het pand wordt ervoor gezorgd dat de doelgroep gewoon aan het werk kan blijven. Zelfs met inachtneming van de anderhalve meter.

Afgelopen week zijn de begroting en de jaarstukken van IW4 besproken in de raadscommissie. Fractievoorzitter Jan Breur gaf in deze bespreking namens de SP aan blij te zijn dat er doorgewerkt kon en kan worden. En dat dit zeker een compliment voor de organisatie waard is.

IW4 is een bedrijf om trots op te zijn!

Reactie toevoegen

U bent hier