h

Novemberdebat 2021

6 november 2021

Novemberdebat 2021

Foto: SP Veenendaal

22 november, 20:00u, Duivenwal

Het Novemberdebat is terug! Op maandagavond 22 november vindt het debat plaats vanaf 20:00u in Activiteitencentrum Duivenwal. Het thema is 'de Wooncrisis'. Het Novemberdebat wordt georganiseerd door SP Veenendaal.

In het hele land vinden woonprotesten plaats. De woonmarkt is een poel van ongelijkheid. Terwijl aan de ene kant vastgoedspeculanten woningen leeg houden, zijn er aan de andere kant veel mensen die geen woning kunnen vinden of betalen. Het aantal daklozen mensen in Nederland is in de afgelopen tien jaar verdubbeld. De wachtlijsten voor sociale huurwoningen zijn lang.

Onder leiding van Yolande de Meer zal een panel van verschillende pluimage zich buigen over dit vraagstuk. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat iedereen een dak boven zich heeft? Is "bouwen bouwen bouwen" de oplossing, of is het ingewikkelder?

Het Novemberdebat is gratis toegankelijk voor iedereen. Uiteraard worden de coronamaatregelen in acht genomen.

Reactie toevoegen

U bent hier