h

Alternatieve invulling Veenendalers Voor Vrede

13 december 2021

Alternatieve invulling Veenendalers Voor Vrede

Foto: AJ Breur

mail uw vredeswens naar:

vredeswens@veenendalersvoorvrede.nl

In verband met de coronamaatregelen kan de jaarlijkse vredesmars van Veenendalers Voor Vrede niet doorgaan. Maar de organisatie is niet voor één gat te vangen. In plaats van een traditionele kerstmars worden nu andere activiteiten opgezet.

Op zaterdag 18 december organiseert Veenendalers Voor Vrede een vredeskraam met wensboom, waar mensen een vredeswens kunnen achterlaten. Deze zal te vinden zijn in het centrum van Veenendaal, van 11.00 tot 14.00 uur bij de Van Kreelpoort. Uiteraard zal de anderhalve meter afstand nagestreefd worden.

Op maandagavond 20 december organiseert Veenendalers Voor Vrede een live-show op YouTube. Hier worden kerstwensen voorgelezen, zijn sprekers en worden filmpjes getoond. Alle Veenendalers kunnen hun vredesboodschap hiervoor inzenden naar het mailadres vredeswens@veenendalersvoorvrede.nl dat deze week wordt gelanceerd. Filmpjes, foto's en teksten zijn van harte welkom.

De datum van de uitzending is wel onder voorbehoud. Mogelijk vindt dan ook de uitloop plaats van de raadsvergadering van de donderdag ervoor. Omdat veel leden van de organisatie betrokken zijn bij de lokale politiek, zijn zij in dat geval niet in staat om een internetuitzending te verzorgen. Mocht dat zich voordoen, dan wordt de uitzending verzet naar een andere datum.

Foto: Veenendalers Voor Vrede

Reactie toevoegen

U bent hier