h

Kieslijst formeel ingediend

31 januari 2022

Kieslijst formeel ingediend

Foto: SP Veenendaal

Op naar de verkiezingen

Vanochtend (31 januari) heeft A.J. Breur de kieslijst van de SP ingediend op het gemeentehuis. Hiermee is de SP officieel aangemeld voor de komende verkiezingen. Het is de vijfde keer dat de SP meedoet aan de gemeenteraadsverkiezingen van Veenendaal.

Het indienen van de lijst is een behoorlijke klus. Van elke kandidaat moet er een aantal documenten aanwezig zijn. En bij het kleinste foutje kan verkiezingsdeelname al van de baan zijn. Er komt dus nogal wat bij kijken.

Foto: SP Veenendaal

SP Veenendaal is A.J. Breur dan ook bijzonder erkentelijk voor het zware werk dat hij verzet heeft om alles op tijd in orde te krijgen.

Lijst

De SP-lijst wordt aangevoerd door de 40-jarige Jan Breur. Breur zit sinds 2006 in de gemeenteraad. Daarvoor is hij één van de oprichters van zowel de Veenendaalse SP, als van de jongerenraad geweest. Breur één van de drijvende krachten achter het Novemberdebat en Veenendalers Voor Vrede. Ook is Breur commissielid namens de SP in de Provinciale Staten. Onlangs is Breur onderscheiden met de Zilveren Tomaat.

Na Breur volgen Sietse van der Bij, Yolande de Meer, Tilmann van de Loo, Suzanne Vorstenbosch en oud-gemeenteraadslid Fatima Bichbich.
Toke van de Rovaart, Nico van Ginkel en Cor Sukkel zijn de drie hekkensluiters van de twintigkoppige lijst.

Foto: SP Veenendaal

Reactie toevoegen

U bent hier