h

Laat je horen!

30 april 2022

Laat je horen!

Singer-songwriters en jamsessie in Cultureel Café

Voor de liefhebbers van Veense popartiesten, organiseert het Cultureel Café Veenendaal op woensdag 11 mei as. een Singer-songwriters avond. Diverse Veenendaalse musici zullen, gewapend met hun instrument met  elkaar, onvoorbereid in een jamsessie van zich laten horen.

Maar je hoeft niet alleen te komen luisteren! Iedere Veenendaler die een instrument kan bespelen kan meedoen aan het muzikaal spektakel. Schroom niet! Dit is de kans om niet alleen voor het eerst het podium te beklimmen, maar ook de gelegenheid om met stadgenoten een eigen band te formeren.

Voor de broodnodige techniek wordt door de organisatie van het Cultureel Café zorg gedragen. Alle Veenendalers die songs schrijven en deze op het podium in BED willen laten horen, zijn van harte welkom. De avond begint rond 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur en de toegang is gratis. Het Cultureel Café Veenendaal biedt in BED (voormalige Plantage) naast haar maandelijks wisselende programma tevens gelegenheid tot ontmoeting en netwerken. BED bevindt zich aan de Markt.

Je mag je ook van tevoren aanmelden: gjploeg@gmail.com

Reactie toevoegen

U bent hier