h

Hulpgoederen voor Oekraïne

23 september 2022

Hulpgoederen voor Oekraïne

Foto: Yolande de Meer

SP-leden steunen particuliere hulpactie

De mensen in Oekraïne leven nog steeds in een oorlogssituatie. Veel Oekraïners zijn naar Polen gevlucht en hebben alles achter moeten laten. Vanuit Veenendaal is er een particulier initiatief gestart om deze mensen te helpen. Leden van de SP-afdeling Veenendaal hebben voor deze hulpactie hulpgoederen ingezameld. 

Op donderdag 22 september zijn de eerste hulpgoederen door SP fractielid Yolande de Meer aan Jeroen Nagtegaal, één van de initiatiefnemers, overhandigd. Jeroen was zeer verrast over de vele ingezamelde goederen. 

Jeroen: "De nood is daar enorm hoog. Wij zijn daarom zeer dankbaar voor deze vele spullen en willen alle gevers heel hartelijk bedanken."
Tevens gaf hij aan dat elke gift zeer welkom blijft.
"Denk aan : houdbaar eten, schoolspullen, speelgoed, medicijnen (bv paracetamol, hoestdrank, enz.), i.v.m. met hygiëne: nieuw ondergoed en sokken."

Wilt u iets bijdragen aan dit prachtige particuliere initiatief, dan kan dit tot vrijdag 7 oktober. Stuur uw mail naar jeroen_nagtegaal@hotmail.com en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Namens de Oekraïners: hartelijk bedankt!

Reactie toevoegen

U bent hier