h

Op bezoek bij sportverenigingen

31 maart 2023

Op bezoek bij sportverenigingen

Foto: SP Veenendaal

SPort begint met twee letters...

De gemeenteraad bezocht gisteravond (donderdag 30 maart) de sporteverenigingen die gevestigd zijn in Sportpark Panhuis. Namens de SP waren fractievoorzitter Jan Breur en vice-fractievoorzitter/sportwoordvoerder Sietse van der Bij aanwezig. Sport is erg belangrijk voor de SP.

Op het sportpark zijn voetbalclubs DOVO en GVVV gevestigd, alsmede schietvereniging Prins Hendrik; de oudste vereniging van Veenendaal.
Alle drie de verenigingen lieten zien wat zij doen aan sociale cohesie. Hoe de oud-spelers van het Eerste van GVVV zich om de jeugd bekommeren, hoe niemand om een praatje verlegen hoeft te zitten bij Prins Hendrik en hoe ook de oudste generatie nog volop meedoet en naar elkaar omziet bij DOVO.

De SP'ers kijken enthousiast terug op dit bezoek.
Van der Bij: "Mooie verenigingen en wat een passie voor de sport. Ook mooie kansen om met elkaar nog meer te bereiken. Die gaan we zeker oppakken."
Breur: "Ook nu weer blijkt dat sport meer is dan bewegen. Daarom dragen wij de sport zo'n warm hart toe. Uiteindelijk begint sport met twee letters..."

Reactie toevoegen

U bent hier