h

Toch nog avondvierdaagse

7 juni 2023

Toch nog avondvierdaagse

Foto: AJ Breur

Dankzij vrijwilligers

Door een tekort aan vrijwillige verkeersregelaars dreigde de Avondvierdaagse dit jaar niet door te kunnen gaan. Een oproep van de organisatie, om vrijwilligers zich te laten melden, heeft haar vruchten afgeworpen. Deze week gingen in Veenendaal alsnog grote groepen enthousiaste wandelaars van start.

Eén van de mensen die gereageerd had op de oproep is Ary Jan Breur. Breur was van 2018 tot 2022 raadscommissielid van de SP, en vrijwilliger bij de SP hulpdienst. Ervaring als verkeersregelaar heeft hij al; hij vervult die functie ook als vrijwilliger bij de Scootmobielclub.

Foto: Mark Ruitenbeek

Breur: "Toen ik de oproep las, hoefde ik er eigenlijk niet over na te denken. Ik kon het toch niet laten gebeuren dat een 75 jaar oud evenement niet door zou gaan?"

De SP is blij dat de avondvierdaagse doorgang heeft kunnen vinden, en wenst alle deelnemers en vrijwilligers een goed restant van dit evenement toe.

Foto: AJ Breur

Reactie toevoegen

U bent hier