h

SP bezoekt Week van de Toegankelijkheid

8 oktober 2023

SP bezoekt Week van de Toegankelijkheid

Foto: Yolande de Meer

De Meer: "Compliment aan vrijwilligers!"

Tijdens de week van de toegankelijkheid waren ook in Veenendaal tal van activiteiten, zoals film, lezing, workshops, Hoorcafé en de Veen belevingswinkel. Op zaterdag bracht raadscommissielid Yolande de Meer namens de SP een bezoek aan de belevingswinkel en het hoorcafé Veenendaal. Toegankelijkheid is een belangrijk onderwerp voor de SP: iedereen moet kunnen meedoen in de samenleving.

In de belevingswinkel konden grote en kleine mensen ervaren hoe het is om in een rolstoel te zitten, blind je weg te vinden, als dove wat te vragen en het prachtige, en het zeer toegankelijke stemhokje te bekijken. Tijdens klassenbezoeken waren er mooie gesprekken over het onderwerp 'Je handicap bepaalt niet wie je bent.'

Foto: Yolande de Meer

De Meer was erg enthousiast over wat zij mocht zien, horen en ervaren: "Een compliment voor alle vrijwilligers, die aan deze 'Week van de Toegankelijkheid’ hebben meegewerkt!


Reactie toevoegen

U bent hier