h

Sound of Sixties

4 juni 2024

Sound of Sixties

In Cultureel Cafe

Op woensdag 12 juni as. sluit het Cultureel Café Veenendaal het seizoen 2023-2024 af met een spetterend optreden van de band Sound of Sixties. Liefhebbers van de nostalgische muziek uit de roerige jaren 60 komen meer dan aan hun trekken. Van Beach Boys tot Beatles en van Bob Dylan tot The Eagles. Niet alleen de ouderen zal de popmuziek uit hun jeugd als muziek in de oren klinken, ook de jongere generatie zal deze muziek herkennen en de teksten van de songs vaak uit volle borst mee kunnen zingen.

De Sound of Sixties is immers voor iedereen en van alle tijden. De band Sound of Sixties bestaat uit een vijftal bekende Veense muzikanten: Kees Schoeman, Geurt-Jan Ploeg, Bertus Reinhard, Gijs Nijenhuis en Herman Schoenmakers. Al deze muzikanten maken deel uit van meerdere bands. Stuk voor stuk zijn de bandleden muzikaal allround.

In het café The Circle aan de Tuinstraat 14, het voormalige Hofpleintheater aan het Horecaplein, zal het een gezellige boel worden. Uiteraard mag er gedanst worden en kan er geanimeerd geklets worden. Deze muzikale avond is de weerspiegeling van de doelstelling van het Cultureel Café Veenendaal: ontmoeten, kennis maken met kunst en cultuur en netwerken.

Het volgende seizoen zal het Cultureel Café, zoals gebruikelijk een afwisselend programma op de agenda zetten, van dans tot toneel en van muziek tot het houden van interessante lezingen. Het Cultureel Café gaat van start om 20.00 uur. De inloop is om 19.30 uur. De toegang is gratis!

Reactie toevoegen

U bent hier