h

Vanaf de Tribune; afl.6 Benen op Tafel

24 juni 2015

Vanaf de Tribune; afl.6 Benen op Tafel

Vorige week heb ik voor het naar bed gaan nog even via de website van de gemeente de commissievergadering gevolgd. Lekker ontspannen met mijn benen op het voetenbankje. U moet weten dat zulk soort vergaderingen vaak goed zijn voor het slapen gaan. Ik althans doezel er altijd heerlijk bij weg.

 

Toen ik de website opende was agendapunt 21 net begonnen.

De heer van Veluw, van de Christen Unie, had naar aanleiding van een ingezonden stuk de vraag voorgelegd of en zo ja waarom de voortgang van Escape in een BOT-overleg moet.

BOT overleg betekent met de Benen Op Tafel.

Ik vind het nogal onhygiënisch en ik zou in ieder geval voorstellen: de schoenen uit en schone sokken.En bovendien de dames een broek aan. Anders geen BOT.

Maar hoe Dylan Lochtenberg van de VVD ook aandrong wat het bezwaar was van de Christen Unie, (zij heeft tot nu toe altijd vrolijk meegedaan met dit soort overleggen ), mijn bezwaar werd niet genoemd.

Geen enkel bezwaar werd genoemd door de heer van Veluw. Zijn beantwoording was zo vaag, dat het ook bij Coby van den Heuvel (D66) en onze eigen Jan Breur nieuwe vragen opriep. Maar duidelijker werd het er niet op.

Sterker nog, na ongeveer 20 minuten hierover gesproken te hebben, ondertussen had Dylan Lochtenberg een eitje gelegd, deelde de heer van Veluw mee dat de Christen Unie ongetwijfeld op 22 juni de benen op tafel zal leggen. Dit zonder ook maar enige verklaring te hebben gegeven of gekregen.

Enfin, ik heb heerlijk geslapen die nacht.

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

U bent hier