h

Veense SP heeft jongste top 4 van Nederland

30 januari 2006

Veense SP heeft jongste top 4 van Nederland

Lijsttrekker Jan Breur is 24 jaar oud ‘maar heeft kennis in huis van een oudgediende die al twintig jaar meedraait, volgens Gert Worst, voorzitter van de plaatselijke SP.
‘Fatima, Jaap en Jochien doen niet onder voor Jan’.

Jan studeert Algemene Sociale Wetenschappen aan de Universiteit Utrecht en is tevens lid van de Veense Jongerenraad. Daarnaast is hij vrijwilliger en DJ op de Rave Clash feesten in Escape. Jan is niet het type dat van stilzitten houdt...
Fatima Bich-Bich 22 jaar, no. twee op de lijst, studeert een Sociologie Master aan de UU. Daarnaast werkt ze als junior-onderzoeker bij de Hogeschool Utrecht.
Jaap Pottjewijd 23 jaar, no drie is goed ingeburgerd in de financiële wereld. Geeft advies en ondersteuning aan het provisionele intermediair als hypotheekspecialist bij een vestiging van KomBo te Delft. Tevens zet Jaap zich in als vrijwilliger voor het club werk binnen de kerk ‘De Goede Reede’ in Veenendaal West.
Jochien Timmer 23 jaar, no. vier is afgestudeerd maatschappelijk werker, momenteel werkt ze bij de daklozenopvang in Utrecht.

‘Een top vier waar ik trots op ben en die van aanpakken weet ondanks hun jonge leeftijd. Vrees hebben ze niet, ze gaan ervoor. Wat mij boeit in hun aanpak is, enthousiasme en de wil om echt iets te veranderen. Een gedrevener stel kan je niet bij elkaar krijgen’ aldus Worst

U bent hier