h

Spring in het Park

1 juni 2010

Spring in het Park

Terwijl in Landgraaf Pinkpop in alle hevigheid was uitgebarsten, had Veenendaal haar eigen openluchtfestival ‘Spring in het Park’Spring in het Park 2010

Het was een gezellige drukte met de vele stands van de migrantenorganisaties, kinderactiviteiten, toneel en muziek.

Deze keer was de SP niet de enige politieke partij die vertegenwoordigd was op het park. Gezien de aankomende landelijke verkiezingen van 9 juni vonden CDA, D66, PVDA, Groenlinks en VVD het ook de moeite waard om richting Stadspark te gaan. En er volgde in de middag een ouderwets spelletje ‘Wie heeft de grootste?’ door CDA, VVD en D66.

Het CDA kwam aan met een klein geel personenautootje, gevolgd door de personenbus van de VVD. Maar D66 spande de kroon door een heuse touringbus over het smalle brugje op het stadspark te wagen. Gebroederlijk stonden ze van klein naar groot een tijdje naast elkaar.

Bij het uitdelen van de verkiezingsfolders hoorden we veel enthousiaste reacties op het optreden van Emile Roemer in het RTL debat, dat ons erg gunstig stemde.

Ook vandaag werden er handtekeningen opgehaald voor het verkrijgen van een huisartsenpost voor het weekend en de avond. Een dagje stadspark was goed voor 400 handtekeningen! Bedankt daarvoor. Daarmee staat de teller inmiddels op 4000 handtekeningen!

U bent hier