h

Puinhopen Pharr blijven nog wel even

19 april 2011

Puinhopen Pharr blijven nog wel even

De rommelige uitstraling van de Pharr-panden aan de Groeneveldselaan, tegenover de meubelboulevard, zullen voorlopig nog wel even blijven. Eigenaar Van de Dikkenberg is tot geen andere handeling bereid dan het 'langssturen van de hovenier'.

pharr

Dit meldde Wethouder Hollander de commissie Ruimtelijke Ontwikkeling op 18 april. Van de Dikkenberg wil eerst zulke dikke juridische toestemming, dat bezwaar maken niet meer mogelijk is. Pas dan wil hij de panden opknappen.

In december nam de gemeenteraad - op aandringen van Van de Dikkenberg - een voorstel aan, waardoor de Pharr-panden snel konden worden aangepakt.

SP-fractievoorzitter Jan Breur noemt de houding van Van de Dikkenberg teleurstellend: "Wij maken een snelle aanpak mogelijk, en hij wil alleen de grasmaaier erover halen."

U bent hier