h

Broodje shoarma met Wilders

10 september 2012

Broodje shoarma met Wilders

Als de Veense SP-fractievoorzitter Jan Breur uit eten zou mogen gaan met een landelijk bekend politicus, zou hij Geert Wilders trakteren op een broodje shoarma. Tijdens het eten zou hij vragen of Wilders de multiculturele samenleving echt ALLEEN MAAR kommer en kwel vindt.

shoarma

Dat zei hij afgelopen woensdag, desgevraagd, in het radioprogramma van Henk Andeweg op Midland FM. Hij was hier te gast met 7 andere regionale politici. Zij discussieerden over de aanstaande Kamerverkiezingen, en de mediagestuurde campagne eromheen.

Over de populariteit van Wilders in Veenendaal zei Breur het volgende: "Veel Veenendalers vinden de PVV een interessante partij, maar ik ben bang dat die interesse niet wederzijds is. De enige interesse die de PVV de afgelopen paar jaar in Veenendaal heeft getoond, zijn wat schriftelijke vragen over de gratis koekjes die de inbrengwinkel uitdeelde op suikerfeest."

U bent hier