h

Een bijzonder gesprek

2 september 2012

Een bijzonder gesprek

Afgelopen maandag, 27 augustus, was Jan Breur - fractievoorzitter van de Veense SP - te horen in het programma 'Accent', dat wordt uitgezonden op STILOK RADIO; de lokale Christelijke zender.

radio

In het programma werd Breur bevraagd over bijna alles. Van de verkeerssituatie op de Zandstraat, tot zijn vrijwilligerswerk bij de Engelenburg en Bouwdorp, tot zijn essay over Passend Onderwijs, tot enkele artikelen op /weblog
Ook kwam er nog een vraag over de stedenband met Olomouc tussendoor, is er gesproken over het onderzoek over afvalinzameling, en mocht Breur een slotstatement geven voor de komende Tweede-Kamerverkiezingen.

Voor Breur, die gewend is om steeds maar over een enkel onderwerp te worden geinterviewd, was het wel even schakelen. Maar hij ervoer het spervuur aan onderwerpen die zich in een hoog tempo afwisselden erg verfrissend.

"Het is leuk om eens de breedte in te gaan, in plaats van een enkel onderwerp uit te diepen." Aldus Breur. "Ik kijk terug op een heel prettig en bijzonder gesprek."

U bent hier