h

Informatiebijeenkomst voor ouders in Cultuurfabriek

29 september 2012

Informatiebijeenkomst voor ouders in Cultuurfabriek

Op dinsdagavond 10 oktober 2012 zijn ouders van harte welkom op de informatiebijeenkomst ‘Ben jij een superouder? En…, bevalt het?’, die plaatsvindt bij Bibliotheek Veenendaal in De Cultuurfabriek. De lezing gaat over het verminderen van stress en drukte.

Nog even een originele traktatie in elkaar knutselen? 's Avonds laat nog in de weer met het huishouden? Tapas maken voor goede vrienden? In het weekend werk aan het voorbereiden? Koken voor de volgende dag? Tijd te kort voor je partner en kinderen? Laat staan vrije tijd voor jezelf? Komt dit je bekend voor en moet je ook zoveel?

Kom dan op woensdag 10 oktober 2012 naar de informatiebijeenkomst ‘Ben jij een superouder? En …, bevalt het?’. De bijeenkomst duurt 2 uur en start om 19.00 uur. Onderwerpen die aan de orde komen zijn onder andere: het goedgenoegouderschap en Mindfulness.

De informatiebijeenkomst is een gezamenlijk initiatief van Indigo, Centrum voor Jeugd en Gezin De Twyn en Bibliotheek Veenendaal. Opgave is niet verplicht, wel wenselijk. Deelname is gratis, koffie en thee voor eigen rekening. Voor informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met Indigo: (0318) 43 35 23, veluwevallei@indigogelderland.nl.

U bent hier