h

Roelof Bisschop (SGP) presenteert 9e SP-Novemberdebat

16 november 2013

Roelof Bisschop (SGP) presenteert 9e SP-Novemberdebat

SGP-Tweede-Kamerlid Roelof Bisschop treedt dit jaar op als gastpresentator op het Novemberdebat dat de SP op vrijdag 22 november organiseert bij Boogh; Nijverheidslaan 6 te Veenendaal. Onder zijn leiding gaat een panel van politici en professionals vanaf 20:00u debatteren over zorg.

Bisschop was van 1986 tot 2007 gemeenteraadslid in Veenendaal namens de SGP, en tussen 2003 en 2001 lid van de Provinciale Staten van Utrecht. In de Veense politiek genoot hij veel aanzien als 'nestor' van de raad.

SP-bestuurslid Jan Breur is bijzonder blij dat Bisschop de presentatie van het debat op zich neemt. "Sinds we met gastpresentatoren werken, staat Bisschop op ons lijstje. Helaas stond zijn agenda het eerdere jaren niet toe om deze taak op te nemen, maar we hebben hem nu - en daar zijn we blij om."
Bisschop is overigens geen onbekende van het Novemberdebat: in 2008 had hij zitting in het panel dat over Diversiteit in Historisch Perspectief sprak.

Bisschop zal het Novemberdebat leiden over zorg, dat gevoerd zal worden door Renske Leijten (Tweede Kamer, SP), Hans Bouwmeester (Wethouder), Hetty Oldeniel (Boogh) en Agnes Oost (Buurtzorg). 

De toegang van het debat is gratis; iedereen is welkom.

Novemberdebat 2013: zorg

VRIJDAGAVOND 22 NOVEMBER
BOOGH VEENENDAAL - NIJVERHEIDSLAAN 6
Presentatie: Roeloef Bisschop
Met: Renske Leijten, Hans Bouwmeester, Hetty Oldeniel, Agnes Oost
Aanvang: 20:00u (inloop vanaf 19:30)
GRATIS TOEGANG/GRATIS KOFFIE & THEE

Zie ook:

Reactie toevoegen

U bent hier