h

Onderzoek SP naar thuishulp

13 januari 2014

Onderzoek SP naar thuishulp

De SP doet de komende twee maanden onderzoek naar het aantal uren thuishulp die de mensen vanuit de WMO toegewezen hebben gekregen. Het is de SP ter ore gekomen dat een bij aantal mensen de huishoudelijke hulp is teruggebracht van vier uur naar twee uur.
 

De SP wil aan de hand van een enquete onderzoeken of het terugbrengen van het aantal uren is gebaseerd op
onderling overleg. Ook wil de partij weten welke motivatie de gemeente of zorgaanbieder heeft gegeven voor het korten op de huishoudelijke hulp.

 

De enquete is in te vullen via de website (veenendaal.sp.nl); daarnaast zal de werkgroep 'Ouderen' op verschillende plekken langs de deuren gaan om de enquete af te nemen. Mensen bij wie dit van toepassing is, worden hierover vooraf op de hoogte gesteld.

 

Reactie toevoegen

U bent hier