h

Culturele stellingen bij cultuurfabriek

2 maart 2014

Culturele stellingen bij cultuurfabriek

Afgelopen zaterdag zijn er niet alleen maar verkiezingskranten uitgedeeld. Ook stond de SP bij de Cultuurfabriek, waar binnen een culturele markt gaande was. Buiten konden bezoekers reageren op een drietal stellingen...

 

Veel mensen gaven hun mening. Of de gemeente moet zorgen voor voldoende cultureel aanbod, of cultuur de economie stimleert en of culturele ontwikkeling een recht is. Onder hen ook Mieke van Dijk (Bibliotheek; bovenste foto) en Alexander Plooij (De Muzen; middelste foto).

Ook de "concurrentie" deed enthousiast mee. Wil Lochtenberg (D66; bovenste foto) en Willem van Braak (ChristenUnie; onderste foto) reageerden op de stellingen. We hebben beloofd om hun antwoorden niet tegen hen te gebruiken...

Overigens waren veruit de meeste mensen het eens met de stellingen.

Reactie toevoegen

U bent hier